Fira.TV x FRENDZ

Pin It

***For FRENDZ ambassadors only***

Anyone in for a collab? Zoals je misschien weet regelt FRENDZ de vetste samenwerkingen voor onze FRENDZ ambassadors en trappen we het af met een FIRA.tv vlog contest. FRENDZ werkt samen met FIRA.tv om de leukste beautyvlogger te ontdekken. Dit is jouw kans om jezelf te laten zien.

Wat moet je doen?

Meld je aan via @FRENDZonTour DM of stuur een mail naar collaborations@frendz.nl. Op maandag 18 maart ontvang je de briefing met alle informatie. De contest loopt dan als volgt:

Maak van jezelf een beautyvlog van tussen de 1,5 en 2 minuten. Je bepaalt zelf de invulling van de vlog, zolang het maar laat zien dat jij een powervrouw bent! Deze vlog kan van alles zijn, denk aan een morning routine of een business/party look. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Stuur jouw gemaakte vlog via WeTransfer naar collaborations@frendz.nl.

Ook plaats je een story en een post inclusief de tags @frendzontour en @fira.tv in de periode van de collab. Hierover hoor je meer in de briefing die op maandag 18 maart wordt verstuurd naar alle deelnemers.

De ingestuurde vlogs zullen worden geplaatst op de FIRA.tv app, nu te downloaden in de Appstore. Download the app now. Deze app staat vol met het laatste nieuws over beauty, power en paarden!

Wanneer?

  • Aanmelding: 13 maart t/m 17 maart
  • Actie: 18 maart t/m 24 maart
  • In de week van 25 maart maken we de winnaar bekend!

”Zo vet dat ik als FRENDZ ambassador toegang krijg tot deze vlog collab!” – Brittney


What’s in it for you?

Iedereen die meedoet krijgt een dagentree in alle wellnessresorts van IWR t.w.v. €32,50. De top 3 beste vlogs kunnen kiezen uit: Fira tas (t.w.v. €119,95) of Fira hanger (t.w.v. €99,-)

Interesse? Join now!

Stuur een DM naar @FRENDZonTour of een mailtje naar collaborations@frendz.nl. Op maandag 18 maart ontvang je de briefing en gaat de actie van start! Let the vlogging begin 🙂

Vereisten deelname:

  • Je bent tenminste 18 jaar oud
  • Als je geen 18 jaar oud bent heb je schriftelijk toestemming nodig van je ouder(s). Hiervoor ontvang je een na je aanmelding een formulier van ons die zij moeten invullen en ondertekenen. Let op: FRENDZ controleert alle ingevulde documenten.
  • Je download de FIRA.tv app en maakt een account aan. Je gaat er mee akkoord dat jouw ingestuurde vlog wordt geplaatst op de FIRA.tv app.

Nog geen FRENDZ ambassador? Meld je snel aan via deze link en maak nog kans op deelname!

Geef een reactie